Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ozkankavuk
ozkankavuk

usta

Yorum

usta

( 1 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

436

Okunma

usta

Usta ...
Sen gittin gideli değişen birçok şey oldu ...
Misalen gidince uğrunda küfür yiyeceğim kimse kalmadı ...
Misalen gidince sen, elini avucunu öpeceğim kimse kalmadı ...
Kan değil can bağı ile bağlamıştın ya bizi ... işte o bağ koptu bizi hiç etti usta.

Usta ...
Sen gidince göremedim kimseyi sen gibi ...
Eyvallah diyesim kalmadı kimseye
Kimseye ömür feda edesim kalmadı ...
Koca çınardın ya .... tohumun sen gibi olmadı ezip hiç etti usta.

Sen gibi olmayacak kimse biliyorum
Kanın sen olur diye uğraştım her daim
O da yabancıların abisi ... tanımayanların kardeşi oldu ...
Sonunda bana hiç dedi usta.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Usta Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Usta şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
usta şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL