Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Arslan Yılmaz
Arslan Yılmaz

EDREMİT TİYATROSU

Yorum

EDREMİT TİYATROSU

( 3 kişi )

1

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

523

Okunma

EDREMİT TİYATROSU

Bir güruh birkaç pespaye
Almak istemişler paye
Asıl dertleri bellidir
Memleketimde hengame

Başörtüsü namusumdur
Tesettür can fanusumdur
Saygı duymayan densize
Çiğnetemem onurumdur

Mekkemde cehlin baba
Maraşımda Fransızı
Akıllı ol kendine gel
Organizatör arsızı

Antişereftir oynatan
Na şereflidir oynayan
Allah ile savaşılmaz
La şereftir faydalanan

Saygı göster saygıyı gör
Hürmetli ol hürmeti gör
Hiç bir şeyi perde etme
Açık oyna cevabı gör.

Arslan Yılmaz
11.09.2021 İstanbul

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Edremit tiyatrosu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Edremit tiyatrosu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EDREMİT TİYATROSU şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
aerkaner
aerkaner, @aerkaner
11.9.2021 18:41:17
içlerinde öyle bir kin var ki,
ellerine fırsat geçse lime lime edecekler,
yaşayın işte çemkire çemkire,
yok yetmiyor bunlara rahatlık,
illede düşmanlık illede arsızlık,
cehennem yaratılmadı boş yere,
bu ne kahpelik bu ne alçaklık,

Tebrik ederim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL