Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
İBRAHİM VEDAT ÇARPAR
İBRAHİM VEDAT ÇARPAR

***BIÇAK YARASI***

Yorum

***BIÇAK YARASI***

( 6 kişi )

2

Yorum

12

Beğeni

5,0

Puan

665

Okunma

***BIÇAK YARASI***

GÖZÜMÜN ŞIRASI, GÖNLÜMÜN ÇIRASI,
SÖYLE KAÇ ARŞIN İKİ GÖNÜL ARASI.
KIYILMIŞIM SANA TA İLK GÜNDEN BERİ,
SEVDAN BENDE BİR DERİN BIÇAK YARASI...

İBRAHİM VEDAT ÇARPAR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

***bıçak yarası*** Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ***bıçak yarası*** şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
***BIÇAK YARASI*** şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Mustafaoğlu İlyas
Mustafaoğlu İlyas, @mustafaoglu-ilyas
7.9.2021 22:47:53
5 puan verdi
Tebrikler ustaya kutlarim
AZAP
AZAP, @azap
7.9.2021 17:37:39
5 puan verdi
çok güzel bir gönül sesiydi dost kutlar esenlikler dilerim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL