Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
mustafa seven kalp
mustafa seven kalp

Sevmeli

Yorum

Sevmeli

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

371

Okunma

Sevmeli

Sevmeli

ben giderken
o arkamadan gelmeli
ben onu düşünmeden önçe
o kalbinde yer vermeli
sen ona giderken
o kapıda seni beklemeli
aşka deger vereni Sevmeli

sevda senden
sevgi ondan olmalı
adım adım ona giderken
o yüreginde yer vermeli
sen ona değer veriyorsan
o canı ortaya sermeli
aşkına saygı duyanı
gönülden yürekten Sevmeli

21 53 02 07 2018

şiir:Mustafa seven kalp

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevmeli Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevmeli şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevmeli şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL