Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Talat Özgen
Talat Özgen

Bence...

Yorum

Bence...

( 3 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

4,3

Puan

400

Okunma

Bence...

Bence...

Hep mi
Hiç mi
Bence ikisi de değil
Arasına sıkışmış bir boşluğuz biz
Bizim bize bir nevi
Umudumuz,
Bizi
Bir tek
Güyalara hapis eden,
Amma velakin neticesi daimi hüsran,

Yaz
Çiz
Bence ikisi de boşu boşuna
Heceler gölgelerinde birer uçurum,
Tutunmak neyimize
Ki
Bizim,
Bulutlar
Mavilere hasret
Bilinmez ki her an her ana bir kıyamet,

Düş
Hayal
Bence ikisi de siyah beyaz
Renkli türkçe sinamaskop neye hikmet ki
Acep
Gerçeğe yalandan gayrı,
Uçup giden bir
Zamanda,
Biz biz olalım ki
Sonsuzluk bulsun biz de kendisini...

Berlin, 26.08.2021

Talat Özgen

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

67% (2)

3.0

33% (1)

Bence... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bence... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bence... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL