Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
seaist
seaist

SANA DOĞRU BAKIYORUM

Yorum

SANA DOĞRU BAKIYORUM

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

871

Okunma

SANA DOĞRU BAKIYORUM

Gecenin saat bilmem kaçı,
Sarhoş olmuş bedenim,
Yüzüme yansıyor yakamoz misali,
Bu sanat eserin senin...

Denizin ortasında bir gemi gibiyim.
Sallanıyorum sağa sola doğru,
Çıktım güverteye, sana el sallıyorum,
Bilmem bu kaçıncı oldu,
Kendime soruyorum...

Ay, karanlığa doğru bastırırken,
Yüzümde belirir o güzelim resmin.
Bir türkü tutturmuşum ki, sorma.
Yedi düvelden duyulur ismin...

Aslında böyle nara atmayada gerek yok hani.
İçimde kopan fırtınalar,
Coşkun denizler gibi.
Boş vermişim dünyayı,
Tespihimi çekiyorum.
Hoşça geçireceğimiz zamanları,
Sabırla bekliyorum...( DeN!Z )

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sana doğru bakıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sana doğru bakıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SANA DOĞRU BAKIYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL