Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Turgay Kurtgün
Turgay Kurtgün

NAZINI ÇEKER HERGÜN YOKTUR SİTEMİ

Yorum

NAZINI ÇEKER HERGÜN YOKTUR SİTEMİ

( 2 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

509

Okunma

NAZINI ÇEKER HERGÜN YOKTUR SİTEMİ

NAZINI ÇEKER HERGÜN YOKTUR SİTEMİ

Nazını çeker her gün yoktur sitemi
Gözlerim seni arar beni aramaz
Sevgisi öyle derin olmaz mâtemi
Unutur beni kalbim seni unutmaz

Bir ona adamıştır aşkın hasını
Bekliyor silsin diye yürek pasını
Tutarda yıllar yılı sevdâ yasını
Unutur beni kalbim seni unutmaz

Bacası tütmez evdir şimdi aşkımız
Telleri kopuk sazda bekler şarkımız
Gelmeden dönmez inan gönül çarkımız
Unutur beni kalbim seni unutmaz

Turgay Kurtgün 09 / 08 / 2021

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Nazını çeker hergün yoktur sitemi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nazını çeker hergün yoktur sitemi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NAZINI ÇEKER HERGÜN YOKTUR SİTEMİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
AZAP
AZAP, @azap
9.8.2021 21:40:56
5 puan verdi
duygu yüklü
bu nadide şiirini kutlarım dost.

mahir kalemine ve güzel gönlünüze sağlık.

sevgi ve Saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL