Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Bektas Geyik
Bektas Geyik

Çiçek oldum dağa kondum

Yorum

Çiçek oldum dağa kondum

( 2 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

459

Okunma

Çiçek oldum dağa kondum

Çiçek oldum dağa kondum
Boy verip suladıbeni
Kokladım ey güzel seni
Betonlar soldurdu beni

Gençlikte koptum dalından
Rüzgar savuruyor beni
Rüzgâra ğöüs gereken
Betonlar soldurdu beni

Beton arma içindeyim
Gülüm soldurdu beni
Ben gülümü ararken
Yaşım doldurdu benim.1997

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Çiçek oldum dağa kondum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çiçek oldum dağa kondum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çiçek oldum dağa kondum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
1.8.2021 17:04:16
5 puan verdi
anlam ve anlatımı ile çok nefis bir şiirdi dost kutlar esenlikler dilerim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL