Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
gelincik
gelincik

21 Temmuz 2021

Yorum

21 Temmuz 2021

( 6 kişi )

3

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

549

Okunma

21 Temmuz 2021

21 Temmuz 2021

Aşkı Çağıran Bir Şarkı...

www.youtube.com/watch?v=_Qd-1QmPl3s&feature=emb_title

o kadar gerçek,
öyle güzel ki,
içimde parıldarken gülüşün
ben
im

im
sin. dedin ...

-özlüyor musun dediğimde
bana yaklaştığını gördüm
sakın
beni
durdurma
hissediyor musun? dedin ve
gönlümden
öptün ..


gelincik

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

21 temmuz 2021 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz 21 temmuz 2021 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
21 Temmuz 2021 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Midayet Kara
Midayet Kara, @midayetkara
22.7.2021 10:57:01
5 puan verdi
Değerli şairim sayfanızda güzel bir eserinizi zevkle okudum nice böyle güzel eserler yazmanız dileğiyle kalemin daim ilhamın bol olsun selam ve sevgilerle kalın sağlıcakla
AZAP
AZAP, @azap
22.7.2021 09:47:02
5 puan verdi
duygu ve anlam yüklü çok nefis bir şiirdi dost kutlar hayırlı ve mutlu bayramlar dilerim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL