Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Seçim Seziş
Seçim Seziş

Bayram Falan Yok

Yorum

Bayram Falan Yok

( 3 kişi )

1

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

447

Okunma

Bayram Falan Yok

Bayram Falan Yok

Bayram falan yok aslında...
Çocukları kandırıyorlar,
Bir kaç demir parayla.
Ellerine şeker verip ...
Alıyorlar o çocuk gülüşlerini,
parayı verenlerde çocuktu bir zamanlar,
uğraşmayın satın alınmaz ki
Eski bayramlar
şeker vermekle ,
Satılmaz ki çocukluk ,
Birkaç kuruş harçlıkla.
Seçim Saliha Seziş
6.8.2013-İstanbul

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bayram falan yok Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bayram falan yok şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bayram Falan Yok şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Midayet Kara
Midayet Kara, @midayetkara
17.7.2021 12:03:02
5 puan verdi
Sayfanızda yürek sesinizin yansıdığı akıcı anlamlı ve de okuyucuyu düşünceye sevk eden güzel bir eserinizi haz duyarak okudum yüreğine sağlık kalemin daim ilhamın bol olsun nice böyle güzel eserler görmek dileğiyle selam ve sevgilerimle kalın sağlıcakla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL