Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Halil GÜLEL
Halil GÜLEL

OL GAMZEN BENSİZ

Yorum

OL GAMZEN BENSİZ

( 2 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

462

Okunma

OL GAMZEN BENSİZ

OL GAMZEN BENSİZ

OL GAMZEN BENSİZ

Sinemde yanardağ efkarım yüksek;
Gözümden akanlar sel oldu gülüm.
Kar yağmış başıma yaylalar tümsek
O güzel mekanlar yel oldu gülüm.

Söylenecek çoktur yürekte sözüm,
Sensizse kararır her an gündüzüm,
Vuslatı arzular kurbandır özüm
Sevgiyle dikenler yol oldu gülüm.

Görmedim hayatta gülü dikensiz,
Gün geçmiyor aşkım gün geçmez sensiz,
Gamzen gülistandır ol gamzen bensiz
Yanaktan çıkanlar al oldu gülüm.

Aydan da ak yüzün koydu hayrete,
Kavuşmak erdirir canı devlete,
Bahtiyarım yarla girdik sohbete
Gönülden bakanlar bal oldu gülüm.

Ressam Halil, çizer elinde boya,
Salın gel - bakayım göz doya doya,
Can cana olunca ne güzel dünya
Sabırla çekenler kul oldu gülüm.

Halil GÜLEL
Düsseldorf / 15.07.2020
(Cana Can Katar)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ol gamzen bensiz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ol gamzen bensiz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
OL GAMZEN BENSİZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL