İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
Turgay Kurtgün
Turgay Kurtgün

EYLÜLÜN SON GÜNÜ SON GECESİNDE

Yorum

EYLÜLÜN SON GÜNÜ SON GECESİNDE

( 2 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

349

Okunma

EYLÜLÜN SON GÜNÜ SON GECESİNDE

EYLÜLÜN SON GÜNÜ SON GECESİNDE

Eylülün son günü son gecesinde
Oturup yüzüne bakmak istedim
Seninle buluşup kır kahvesinde
Bir fincan kahveni içmek istedim

Geçmişi unutmak güzel izzettir
Yüreğin kalbime en son namzettir
Sevdâyla yapıla kahve lezzettir
Bir fincan kahveni içmek istedim

Her sabah kokunla açan güllerden
Bu aşkı anlatan güzel sözlerden
Anarken maziyi mutlu günlerden
Bir fincan kahveni içmek istedim

Turgay Kurtgün 11 / 07 / 2021

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Eylülün son günü son gecesinde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Eylülün son günü son gecesinde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EYLÜLÜN SON GÜNÜ SON GECESİNDE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL