Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Na
Nazmiye Zuhal Topçu

GÜZEL OLAN

Yorum

GÜZEL OLAN

( 6 kişi )

1

Yorum

12

Beğeni

5,0

Puan

349

Okunma

GÜZEL OLAN

Destek gerek
Düşerse bir insana
Takdir edilmeli yükselirse
Ağlıyorsa bir insan
Ve gülüyorsa
Anlamalı
Yürekten katılmalı
Değer vermek ne güzeldir
Bir insanın eserine
Kıymetini bilmek
Bir dostun
Ve yoldan geçenin
Dua etmek kaderine
Ve saygıyla eğilmek insana hizmete
Bu şiir yazıldı güzelliğe

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Güzel olan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Güzel olan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜZEL OLAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
11.7.2021 15:04:37
5 puan verdi
GÜZEL OLAN Şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL