Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
cu
cumhur

SEN;KAT ÇIKMAYA ÇALIŞIRSIN...

Yorum

SEN;KAT ÇIKMAYA ÇALIŞIRSIN...

( 3 kişi )

0

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

699

Okunma

SEN;KAT ÇIKMAYA ÇALIŞIRSIN...

Inanmadiklarimin arasında;
Aşkı taşıdığımı düşündüm hep
Günahlarımı güne dökerken
Sabahına dönen bir gece gibi
Hesabını verecek;
Gazabını sevecek;
Rüzgâr ekecek belki;
Fırtına;
Hava tahmin raporlarında geçmeyecek
Gelipte yüreğine oturursa hayat;
Içine rahat vermezse bir de;
Içinde;
Islahat geçmezse;
Kaderin;
Islanan gözyaşlarının köhnesinde
Aşkta hayat var mı acaba?
Aş ta hayatı bir hele;
Başta kalır o zaman;
Boşta bırakılır;
Amel defterinin günah bölümleri
Sevmek;
Üzerine neyi inşa ettiğine bakar;
Sen;
Kat çıkmaya çalışırsın;
Temeli yoksa sevginin;
Gurur;
Dünyanı başına yıkar...

10.07.2021/ESKIŞEHIR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Sen;kat çıkmaya çalışırsın... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen;kat çıkmaya çalışırsın... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN;KAT ÇIKMAYA ÇALIŞIRSIN... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL