İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
gelincik
gelincik

saçlarımı okşaya okşaya

Yorum

saçlarımı okşaya okşaya

1

Yorum

12

Beğeni

0,0

Puan

667

Okunma

saçlarımı okşaya okşaya

saçlarımı okşaya okşaya

gelincik-gelincik.tumblr.com/post/656174466588688384/gelincik-gelincik-nefesin-sa%C3%A7lar%C4%B1mda

"nefesini bana ver, sevgilim
yüzümde gez dolaş,
dudaklarımın tadına bak...
neden öptün
d
i
y
e
n
olmaz sana.


gelincik

www.youtube.com/watch?v=9NoDUUybUe8

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Saçlarımı okşaya okşaya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Saçlarımı okşaya okşaya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
saçlarımı okşaya okşaya şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Hayalleryumağı
Hayalleryumağı, @hayalleryumagi
9.7.2021 23:54:47
Çok güzel
Kutlarım
Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL