Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Bektas Geyik
Bektas Geyik

Sarhoştum unuttum

Yorum

Sarhoştum unuttum

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

403

Okunma

Sarhoştum unuttum

Sarhoştum unuttum
Öptügüm adamı ha ha
Elleri ile ısıtmıstı beni
Hatırladım
Elini yüreğime koymuştu
Misafir etmiştim sarhoşken onu
Ne vakit çekip gitti bilmedim
Şimdi seni istiyorum adam
Ha ha görsem tanırmıyım
Tarifi nasıldı adamın
Yarım yamalak hatırlıyorum
Suratını
Açıl sana gözlerim hişt
Tarifi yokmu lan bunun
Belki kokusundan tanırım onu .

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sarhoştum unuttum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sarhoştum unuttum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sarhoştum unuttum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL