Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
HAZAN KARA
HAZAN KARA

Gülüsünü özledim

Yorum

Gülüsünü özledim

( 4 kişi )

0

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

650

Okunma

Gülüsünü özledim

Gülüsünü özledim

Sevdiğim şarkıda diyorki;

Gözlerine hasretim kalbine hayranim gülüşünü özledim hep seni bekliyorum gel

Ben seni bekliyorum, hep seni bekliyorum gönül esirinim ben seninimm Gel

Kalbim seni özlüyor , gözlerim yollarında
Bu can hasret sana yeter artık Gel

Gönlümdeki aşk sensin,
Yaşamımın ruhu sensin,
Yüzümdeki tebessüm sensin,
hani sen nerdesin? Gel

Bazen söylemek istediğin herşeyi bir şarkı söyler💔





Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Gülüsünü özledim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gülüsünü özledim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gülüsünü özledim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL