Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Senver Bahçekapılı
Senver Bahçekapılı

KADERİM..

Yorum

KADERİM..

( 1 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

529

Okunma

KADERİM..

Sürükleniyorum nedeni belirsiz bir yolda.
Anlam veremiyorum bir türlü yaşadığım hayata.
Üzülüyorum üzüntüm yerini bıraktı feryata.
Bir fırtınadır kopuyor içimdeki dünyada.
Kaderimdir bu benim derdi bitmez bu alemde.

Yorgun düştü beden kadere sitem etmekten.
Boynum bükük kaldı hep çile çekmekten.
İsyankar oldun sırtımdan vurupta giden dostlardan.
Mahçup kaldım bu alemde dürüst olmaktan.
Kaderimdir dedim geçtim bu hayattan.

ŞENVER BAHÇEKAPILI..

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kaderim.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kaderim.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KADERİM.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nasıf acar
Nasıf acar, @nasifacar
24.6.2021 19:29:16
5 puan verdi
Tebrik ederim
Güzel bir şiir okudum
Elinize yüreğinize sağlık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL