Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
HAZAN KARA
HAZAN KARA

Sen gittin ben yandim

Yorum

Sen gittin ben yandim

( 3 kişi )

1

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

502

Okunma

Sen gittin ben yandim

Sen gittin ben yandim

Sen gittin ben yandim
Sensiz yarim kaldim
Unutmak icin debelendim
Yerini doldurmaya calistim
Ama kalbim hep sende kaldi

Ben seni unutamadim
Yerini dolduramadim
Sensiz yapayanliz kaldim

Yanimda kim olursa olsun
kalbimde hep sen olacaksin

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Sen gittin ben yandim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen gittin ben yandim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sen gittin ben yandim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
21.6.2021 13:47:12
5 puan verdi
SEN GİTTİN BEN YANDIM şiirini beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, şairimi içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL