Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Koca çınar
Koca çınar

SAAT ON İKİYİ

Yorum

SAAT ON İKİYİ

2

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

480

Okunma

SAAT ON İKİYİ

SAAT ON İKİYİ

SAAT ON İKİYİ

Firarin olmuşum sevdadan kaçan
Korkuyorum sana aşık olmaktan
Bakma gözlerime ay tutulmadan
Saat on ikiyi geceyi vurmadan

Düşlerim kendimi ağaç altında
Kelebekler konar hep kollarımda
Gelmiş oturur tam yanıbaşımda
Anımsatır rakı güller masamda

Yıldızlar henüz daha parlamadan
Şarkılar çalar sesini duymadan
Seni anlatır uykuya dalmadan
Gemi kalkar sabahları limandan

Ataşler yanar döner etrafımda
Koşarım sahilde yakamozlarla
Prangalar vurmuş darağaçlarında
Gömleğim yırtılmış güneş doğmadan

KOCA ÇINAR HÜSEYİN ÇINAR

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Saat on ikiyi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Saat on ikiyi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SAAT ON İKİYİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Koca çınar
Koca çınar, @kocacinar1
16.6.2021 23:05:23
Teşekkür ederim Ahmet bey eyvallah
ahmetbasak
ahmetbasak, @ahmetbasak
16.6.2021 23:04:05
Güzel bir şiirdi

Tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL