Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Ali Ekber Hırlak
Ali Ekber Hırlak

Sessiz ata oynamam

Yorum

Sessiz ata oynamam

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

826

Okunma

Sessiz ata oynamam

Sessiz ata oynamam


Bu ellerim
Nereyi yazacak dilim
Öyle boş vaatlere karnım tok
Hiçbir zaman boşa kürek çekmedim
Dediler zamanı sen karşıla/
Dediler iki kulaç denize
Yine döndüm
Yine doğdum
Küllerimden…


Sessizdi!
Keder dolu gemiler
Üstlerinde sadece martı çığlığı
Sadece görünmeyenler geçti
Yürek dolu sancağından/
Yormadım hayatı
Yormasınlar beni
Altı üstü iki metre
Kefen bezine sarılı tenim
Ne bu kavga ne bu hırs
Girince o çukura
Hepsi yürekte
Habis…


Hayat;
Sessiz ata oynamadım ben
Durağan yalnızlığın duldalarında
Çok cebim karıştırıldı/
Çok yüreğim kazındı
Çomar ellerinizle…


Şimdi!
Dinlemenin demindeyim
Rüzgâr saçlı tayların
Bitiminde yerinde


Tımarhanedeyim…

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sessiz ata oynamam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sessiz ata oynamam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sessiz ata oynamam şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL