Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Hasan Özaydın
Hasan Özaydın

YAZIN

Yorum

YAZIN

( 3 kişi )

2

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

379

Okunma

YAZIN

Sıcaklardan yanınca,
Bir derin kuyu ister yürek.
Sessizlik olsun yeter,
Şehrin gürültüsü olmadan.



Üzülme gidenin ardından.
Bir gün görünce yakınından.
Yaklaşır sanırsın hedefine,
Yol bitmez ki hiç bir zaman...


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Yazın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yazın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAZIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yön
yön, @yon
8.6.2021 00:56:37
5 puan verdi
Harika değerlı hocam kalemine daim ve kayyım olsun hocam Sevgiler selamlar
ŞÜKRÜ ATAY
ŞÜKRÜ ATAY, @sukruatay
6.6.2021 11:11:20
5 puan verdi
Harika duygularla yazılmış bir yürek sesiydi kutluyorum tebrikler üstadım.
Sonsuz selam ve saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL