Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Aşık Zemani
Aşık Zemani

Yazarım Sana

Yorum

Yazarım Sana

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

376

Okunma

Yazarım Sana

Bu Nasıl Sevdadır Sınıfta Kaldım
Yazmadan Geçilmez Yazarım Sana
Boyumdan Fazlaymış Derine Daldım
Yoruldum Yorgunum Yüzerim Sana.

Uzun Menzillerin Görünmez Ucu
Testim Sevda Doludur Değilim Sucu
Gönlümde Sevgilimsin Değilsin Bacı
Şiirler Yazar Nağmeler Dizerim Sana.

Gidiyorum Elveda Gelmem Bir Daha
Çektiğim Sevdama Biçilmez Paha
Geceyi Kavuşturan Bilir Sabaha
İlmek İlmek Aşkımı Yazarım Sana.

Aşkın Deryasına Düşene Dünya Dar mıdır
Zemaniye Cefa Etmek Sana Kar mıdır
Gönül Yarasına Bilmem Deva Var mıdır
Gönül Dertlerimi Yazarım Sana.

Aşık Zemani-Zeki Baklacı

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yazarım sana Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yazarım sana şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yazarım Sana şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL