Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
AYRIKOTU
AYRIKOTU

VECDİ BULUR

Yorum

VECDİ BULUR

( 3 kişi )

0

Yorum

9

Beğeni

4,7

Puan

402

Okunma

VECDİ BULUR

VECDİ BULUR

VECDİ BULUR

Yaradılanı severiz
Mecazi aşktır hâlimiz
Yaradan’ımı överiz
İlâhi aşktır yolumuz.

Kalbimizde vecdi bulur
Huzuru oradan alır
Aşkın hayâliyle kalır
Rengârenk açar gülümüz.

Tuttuğumuz işimizde
Bir lokmacık aşımızda
Yazımızda kışımızda
Hakk’ı söyler hep dilimiz.

Gülmeyiz mânâsız söze
Kin nefretle dolu öze
Yalan yanlış bakan göze
Savurur terse yelimiz.

Firak sinemdeki yara
Düşürdü hep beni zara
Alnımdaki yazı kara
Çağlayıp akar selimiz.

KARDELEN(Ayrıkotu)
31.05.2021
Tülay Sarıcabağlı Şimşek
Dinar/Afyonkarahisar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

67% (2)

4.0

33% (1)

Vecdi bulur Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vecdi bulur şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VECDİ BULUR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL