Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
onursevik
onursevik

Şiirlerin Annesi Değilim

Yorum

Şiirlerin Annesi Değilim

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

606

Okunma

Şiirlerin Annesi Değilim

Sensiz geçen günler büyüyor gözümde
Bitmeyecek bir ömür,
Geçilmeyecek dağ,
Sönmeyecek bir ateş sanki
Mevsimdi yaşadıklarımız.
Soğuktu işte biraz,
Rüzgarlıydı,
Karlıydı..
Evet.
Evet birlikte üşüdük,
Birlikte dondu gözyaşlarımız.
Birlikte ettik sitemimizi karanlığa karşı.
Ve birlikte kaybolduk.!
Ben şiirlerin annesi değilim
Bir anne gibi şefkatle dokunamam belki
Kendimi çokta fazla anlatamam
Yüreğine dokunamam belki ama ben
Ama ben şairim.
Şiir yazmak nedir bilmesem de
Ben her şiirimde aşkla ağlarım..

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Şiirlerin annesi değilim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şiirlerin annesi değilim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Şiirlerin Annesi Değilim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL