Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
kurumahmut
kurumahmut

BİR UYKUYA

Yorum

BİR UYKUYA

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

363

Okunma

BİR UYKUYA

BİR UYKUYA

Bir uykuya daldın uyanmaz oldun,
Sevgiden bir hisse anlamaz oldun,
Sevgi senin için eğlence midir?
O bir hazinedir Gülmece midir?

O sevgiye layık olamıyorsun,
Kapıldın bir sele duramıyorsun,
Sevgi değerini bilemiyorsun,
Nefret uçurumdur göremiyorsun,

Düşün bu girdap tan nasıl çıkılır?
Bu çirkin tuzağı nasıl kırarsın?
Kendi kaderini kimden sorarsın?
Toplumda sevgiyi nasıl bulursun?

18.04.2020 Suat

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir uykuya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir uykuya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR UYKUYA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL