Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
barış-istan
barış-istan

MANA SORUNU BÜYÜR

Yorum

MANA SORUNU BÜYÜR

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

371

Okunma

MANA SORUNU BÜYÜR


dava olacak şeyin
tava olması sorunu var
bu da insanları bir şey yapacak
kaçınılmaz şekilde
kimisini nisyan kimini isyan
vesaire

mana sorunu
büyür çün
yoksa çözülmez asla



.........




Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Mana sorunu büyür Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mana sorunu büyür şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MANA SORUNU BÜYÜR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL