Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
SÜREYYA TONYALI KÜÇÜK
SÜREYYA TONYALI KÜÇÜK

Susmayacağım

Yorum

Susmayacağım

( 3 kişi )

1

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

487

Okunma

Susmayacağım

Bana yapılanlara susmayacağım
Susmayacağım atıp tutulanlara
Haykıracağım avazım çıktığınca
Sessiz kalmayacağım haksızlığa
Susmayacağım direneceğim
Sonuna kadar bekleyeceğim

Şair Süreyya Küçüktonyalı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Susmayacağım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Susmayacağım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Susmayacağım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Namık DEMİR
Namık DEMİR, @namik-demir
16.5.2021 09:12:29
5 puan verdi
Seviyorsanız mücadele edeceksiniz...

Tebrik ediyorum


Var olun güzel demişsiniz.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL