Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
küçük şair can yürek1991
küçük şair can yürek1991

FİLİSTİN AH FİLİSTİN

Yorum

FİLİSTİN AH FİLİSTİN

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

404

Okunma

FİLİSTİN AH FİLİSTİN

FİLİSTİN AH FİLİSTİN

DÜNYADA GÜLDÜRMEDİ YÜZÜN
FİLİSTİN AH FİLİSTİN
AGLIYOR HERGÜN YÜZÜN
FİLİSTİN AH FİLİSTİN

.....

DUALAR ARTIK SENİNLE
FİLİSTİN AH FİLİSTİN
HESAPLAR KALDI MAHŞERE
FİLİSTİN CAN FİLİSTİN

YANIYOR GÜZEL FİLİSTİN
MÜSLÜMANLAR NERDE KALDİ SENİN
BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ
MÜSLÜMANLARIN GARIBI FILISTİN

İSRAİL SONUN BİRGÜN GELECEK
MÜSLÜMANLAR MURADINA ERECEK
FİLİSTİNDE ÖLEN CENNETTE GİDECEK
FİLİSTİN AH CANIM FİLİSTİN

YERE BATSIN SİZİN İNSANLİGİNİZİ
YERDE KALMAYACAK AKAN KANIMIZI
DÜŞMANLARA SORSUN YÜCE RABBİMİZİ
FİLİSTİN CANANIM FİLİSTİN

KÜÇÜK ŞAİRDEN MÜSLÜMALİGA BİR ÇAGRI
FİLİSTİN BEYTULLAHIN ESKİ DİYARI
DÜNYA DUYUYOR FİLİSTİNİ AHUZARINI
FİLİSTİN BAKİN NE HALDE FİLİSTİN

KÜÇÜK ŞAİR CAN YÜREK

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Filistin ah filistin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Filistin ah filistin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
FİLİSTİN AH FİLİSTİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL