Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Turgay Kurtgün
Turgay Kurtgün

BU AŞKIN YÜKÜNÜ GEL DE ÇEKELİM

Yorum

BU AŞKIN YÜKÜNÜ GEL DE ÇEKELİM

( 1 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

436

Okunma

BU AŞKIN YÜKÜNÜ GEL DE ÇEKELİM

BU AŞKIN YÜKÜNÜ GEL DE ÇEKELİM

Bu aşkın yükünü gel de çekelim
Gözlerin kalbine izin verirse
Feleğin belini senle bükelim
Sevdânın kalbine sözü geçerse

İçinde yaktığın ateş sönmezse
Gözlerin neşeli mutlu gülmezse
Seneler geçse de sevgim bitmezse
Dön artık kibrine sözün geçerse

Yüreğin sevgini veremiyorsa
Benimle ağlayıp gülemiyorsa
Seveni sevmeyi bilemiyorsa
Gel artık kalbine sözün geçerse

Turgay Kurtgün 30 / 04 / 2021

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bu aşkın yükünü gel de çekelim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu aşkın yükünü gel de çekelim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BU AŞKIN YÜKÜNÜ GEL DE ÇEKELİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
1.5.2021 12:49:08
5 puan verdi
BU AŞKIN YÜKÜNÜ GEL DE ÇEKELİM Şiirini beğeniyle okudum. Nice şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL