Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
gelincik
gelincik

Sadece sen varsın

Yorum

Sadece sen varsın

2

Yorum

10

Beğeni

0,0

Puan

638

Okunma

Sadece sen varsın

Ve söz konusu sen olunca bana ne oluyor bilmiyorum.

...

Seni soruyorlar. “ her tarafım su içindeyken yangın m’olur?” diyorum.


gelincik

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sadece sen varsın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sadece sen varsın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sadece sen varsın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
29.4.2021 09:19:52
aşkın halleri
Namık DEMİR
Namık DEMİR, @namik-demir
29.4.2021 03:00:31
Sevdanın harlanmış halini yaşmak

Ne güzel....

ALLAH Sevenleri kavuştursun ...
Tebrik ediyorum...

Namık DEMİR tarafından 4/29/2021 3:03:28 AM zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL