Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
DURSUN06
DURSUN06

HASRETİZ ŞİMDİ

Yorum

HASRETİZ ŞİMDİ

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

478

Okunma

HASRETİZ ŞİMDİ



Yıllardır solgun gülmez oldu yüzüm
Halimi hatrımı soran yok şimdi
Yüregim suskun aglamaklı gözüm
Gönülüm yaralı çaresiz şimdi

Hangi yana baksam bitmez yalnızlık
Dünyadamı yoksa bende yanlışlık
Hileyi gördük yalana alıştık
Dost kardeş yüzüne hasretiz şimdi

Kuşlar öter kelebekler uçardı
Böcekler yaşar çiçekler açardı
Ayaza çaldı gökyüzü karardı
Hazan oldu soldu bahçemiz şimdi

Kaç agaca yaslandımsam kurudu
Ruhumu sancılar aldı bürüdü
Sevdiklerim sırtın dönüp yürüdü
Ondan yalnızlıgı seçmemiz şimdi

Yaşamak denirse bende yaşadım
Yaşamadım ki ben yaşadım sandım
Yüze güleni insan deyip kandım
Bundandır sevdadan geçmemiz şimdi
_= DURSUN DURUKAN =_

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hasretiz şimdi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hasretiz şimdi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HASRETİZ ŞİMDİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
28.4.2021 23:20:19
5 puan verdi
duygu yükü ile sitem sarmalı ve anlam dolu çok harika bir şiirdi dost kutlar esenlikler dilerim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL