Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
LESKÜY NARUT
LESKÜY NARUT

Alıp gitmeliyim seni...

Yorum

Alıp gitmeliyim seni...

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

477

Okunma

Alıp gitmeliyim seni...

Alıp gitmeliyim seni...

_____________/ Alıp gitmeliyim seni
Ah gönlümün cemresi
Yoksa, yitireceğim sen diyerek bu aklımla fikrimi
Yoruldu ayaklar seni aramaktan yol yitigi mevsimlerde
Saçlarıma kırağı düştü, yüzüme ahiret kışı
Kuşlar bile konmaz oldu artık dallarıma ...
Dargınlıklar girdi bir akşam şehrinde,rüzgârla aramıza.
Ne ben hayattayım Ne bu can canda
Gözlerimim ilk gördüğü, gönlümün ilk sevdiği
Ah gençliğimin ilk mevsimi
Ve, dilimin ilk he dediği
_____________/ Alıp gitmeliyim seni
Ah gönlümün cemresi
Yoksa, yitireceğim sen diyerek bu kalbîmi.....!!!
____
___LESKÜY NARUT 23 NİSAN 2021 21/48

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Alıp gitmeliyim seni... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Alıp gitmeliyim seni... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Alıp gitmeliyim seni... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL