Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
fransız
fransız

papatya

Yorum

papatya

4

Yorum

16

Beğeni

0,0

Puan

773

Okunma

papatya











bir kelebek uğruna tepişirken filler
ezilmekten son anda kurtardığım papatyaydı o


kaderini değişecek kudreti bulamazdım kendimde
ne yalan söyleyeyim hiç
aramadım da


sen uzaklarda al’ benili gelinciktin o zamanlar
rüzgarla dans ediyordun kadife elbisenle


papatyaya dedim ki
sen de dans etsene benimle


malum,
beyaz bu
dansa kalkmayacak kadar masum


bari dedim falıma bak
seviyor
sevmiyor muyum


neticeyi biliyorsun
haticeden pay biç


her şey geçmişte kaldı
şimdiyse koca bir hiç


şu aralar lale devri yaşıyorum ela gözlü yar ile
desem,
inanır mısın


ela lale el ele
şuraya yazar mısın..










Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Papatya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Papatya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
papatya şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Vera Erendiz
Vera Erendiz, @vera-erendiz
25.4.2021 01:54:48
Ela ile laleyi yan yana görmekten bezgin bir güruh olarak ve de affınıza sığınarak;
"elalarını elalarını Allah versin belalarını"
şarkısı eşlik ediyor zihnimde :))

Kaleminiz daim olsun efenim :))
Fikrim Derya
Fikrim Derya, @fikrimderya
25.4.2021 00:14:11
:))) Papatyalar çok moda şimdilerde :))) Güzel olmuş
barbor
barbor, @barbor
24.4.2021 22:58:24
Onu seviyorum desem senin şiirine haksızlık edeceğim,senin şiirin güzel olmuş desem ona haksızlık edeceğim.:)
Kısaca onu seviyorum,senin de şiirin güzel olmuş,ikisi birden :)
Selamlar.
hülya hicran
hülya hicran, @hulyahicran
24.4.2021 21:56:50
Daha bu sabah her sabah kuçu kızımı gezdirdiğim bahçe boyu içindeki papatyalarla sesli konuştum, resimlerini çektim. Sizleri çiğnemekten korkuyorum diyerek adımlarımı bulduğum toprak üzerinde atarak. Zaten hiç bir zaman seviyor, sevmiyor mu diye papatyaların canını acıtmadım.Oldum olası o tangoyuda çok sevdim. Papatya gibisin ince ve beyaz. Sizin mısralara gelince farklı özellikte, güzel bir kaleminiz olduğundan zorlanıyorum size yorum yapmakta.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL