Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
farukozcanan
farukozcanan

İnsan Olarak Kalabilmek

Yorum

İnsan Olarak Kalabilmek

( 5 kişi )

2

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

1256

Okunma

İnsan Olarak Kalabilmek

İnsan Olarak Kalabilmek

Ne fili görünce ezilme korkusuyla yolumuzu değiştiririz

Nede ezebiliriz diye karıncanın yolunu işgal ederiz

Elbet bizimde kendimize ait bir yolumuz var

Unutmayın
insan olduğumuzdan çok
insan kalabilmektir asıl amacımız...


OnNisanİkibinYirmiBir
Faruk Fahrettin Özcanan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

İnsan olarak kalabilmek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnsan olarak kalabilmek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İnsan Olarak Kalabilmek şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Murat Kahraman Murâdî
Murat Kahraman Murâdî, @murat-kahraman-mur-d
20.4.2021 12:48:25
5 puan verdi
Uzun uzun yoruma gerek duymadım, çok beğendim, güzel şiirdi Üstadım. Kalemine yüreğine sağlık.
Midayet Kara
Midayet Kara, @midayetkara
20.4.2021 11:53:46
5 puan verdi
Sayfanızda yüreğinizin sesi mısralarda vücut bulmuş şekliyle güzel bir eserinizi beğenerek okudum nice böyle güzel eserler görme dileğiyle kalemin daim ilhamın bol olsun selamlarımla kalın sağlıcakla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL