Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
AVAZ
AVAZ

SÖZLERIN

Yorum

SÖZLERIN

( 2 kişi )

1

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

350

Okunma

SÖZLERIN

göğsümde bir hançer yarası gibi
kanıyor bak hala yar o sözlerin
bitmeyen bir şiir mısrası gibi
yanıyor içimde har o sözlerin

nasıl da döküldü dilinden öyle
hiç mi sızlamadı yüreğin söyle
seven sevdiğine yapar mı böyle
gözlerim eyledi zar o sözlerin

ne intizar eder ne kötü derim
kırarım kalemi, o gitti derim
bir düştü gördüğün, bak bitti derim
avazıma yarim dar o sözlerin

Şahin Işık

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sözlerın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sözlerın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SÖZLERIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Midayet Kara
Midayet Kara, @midayetkara
20.4.2021 11:36:49
5 puan verdi
Sayfanızda yüreğinizin sesi mısralarda vücut bulmuş şekliyle güzel bir eserinizi beğenerek okudum nice böyle güzel eserler görme dileğiyle kalemin daim ilhamın bol olsun selamlarımla kalın sağlıcakla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL