Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Turgay Kurtgün
Turgay Kurtgün

İSTESEMDE UNUTMAK HALA GÖNLÜM YANIYOR

Yorum

İSTESEMDE UNUTMAK HALA GÖNLÜM YANIYOR

( 2 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

474

Okunma

İSTESEMDE UNUTMAK HALA GÖNLÜM YANIYOR

İSTESEM DE UNUTMAK HÂLÂ GÖNLÜM YANIYOR

İstesem de unutmak hâlâ gönlüm yanıyor
Çırpınıyor gözümde gülmenin son nefesi
Yaralarım geçmiyor ince ince kanıyor
Çalınıyor kalbimde aşkın hüzün bestesi

Barışmıyor uykuyla gözler gittin gideli
Bir ayrılık rüzgarı eserken deli deli
Sordum durdum kendime bu mu aşkın bedeli
Çalınıyor kalbimde aşkın hüzün bestesi

Hasretliğin kalbimi kurşun gibi deliyor
Bütün dertler sözleşmiş hep üstüme geliyor
İçimde ki arzular nefes nefes ölüyor
Çalınıyor kalbimde aşkın hüzün bestesi

Turgay Kurtgün 24 / 03 / 2021

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

İstesemde unutmak hala gönlüm yanıyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İstesemde unutmak hala gönlüm yanıyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İSTESEMDE UNUTMAK HALA GÖNLÜM YANIYOR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL