Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Na
Nazmiye Zuhal Topçu

HAYAT SINAVI

Yorum

HAYAT SINAVI

( 6 kişi )

1

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

546

Okunma

HAYAT SINAVI

Kıraç bir toprağı işlerken bir çiftçi
Bir maaşa bakıyorken bütün aile
Geçindirmek için gece gündüz
Düşünüyorken babalarımız
Doktorların çilesi
Öğretmenlerin emeği
Sınırları zorlarken
Sen güzel çocuk
Çocukluğunu yaşamadan
Büyümek zorunda kalmışsan
Bu yola baş koymuş
Güzel şeyler yapmak isteyen insan
Önüne çıkarsa dağ gibi engeller
Dünyanın binbir çeşit hali var
İlişkilerimiz,aşklarımız
Kendi duygularımız
Ne çeşit olursa olsun bu senin sınavındır
Çekilen acılar kutsaldır
Yanlışa,yalana,dolana
Bulaşmadan yaşıyorsa insan
Yaşadığı hayat zorsa da
Güzel olan
Kendisine saygısıdır

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Hayat sınavı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayat sınavı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HAYAT SINAVI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
halilşakir
halilşakir, @halilsakir
3.4.2021 21:33:04
5 puan verdi
anlam dolu, günceli de yakalamış müstesna
dizelerdi...tebrikler ve saygılarımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL