Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
İbrahim Taşdemir
İbrahim Taşdemir

Bir Bildiği Var

Yorum

Bir Bildiği Var

( 2 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

330

Okunma

Bir Bildiği Var

Goncanın yüzünde hüzün
Belli ki, bülbüle küskün
Elbet yüzü güler bir gün
Gülün de bir bildiği var

Özge bağı mekân tutmaz
Yaban ele pençe atmaz
Kökünü terk edip gitmez
Dalın da bir bildiği var

Bazen yüce dağlar aşar
Bazen düz ovada şaşar
Menzili yâr, O’na koşar
Yolun da bir bildiği var

Gönül bir ulu mâbettir
Hem ezeldir, hem ebettir
Tek dili var, muhabbettir
Dîlin de bir bildiği var

İbrahim Taşdemir

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bir bildiği var Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir bildiği var şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Bildiği Var şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Midayet Kara
Midayet Kara, @midayetkara
31.3.2021 11:36:16
5 puan verdi
Gönül esinizin sayfanızda ki mısralara yansımasıyla anlamlı güzel bir eser ortaya çıkmış yüreğine ve kalemine sağlık sayfanızda nice güzel eserler okuma dileğiyle kalemin daim ilhamın bol olsun selamlarımla kalın sağlıcakla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL