Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Feride Fedora Açar
Feride Fedora Açar

Ayyaş bir ihtiyar

Yorum

Ayyaş bir ihtiyar

( 2 kişi )

2

Yorum

12

Beğeni

4,5

Puan

516

Okunma

Ayyaş bir ihtiyar

Kalbimde boş odalar vardı
Gelenler ise hep kiracılardı
İçimdeki dünyayı harabeye çevirip birer birer gittiler...
Anahtarlar ise onlarda kaldı..
Şimdi ayyaş bir serseri gibi dolaşıyorum sokaklarda

Feride Açar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

4.0

50% (1)

Ayyaş bir ihtiyar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ayyaş bir ihtiyar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ayyaş bir ihtiyar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Midayet Kara
Midayet Kara, @midayetkara
24.2.2021 16:11:57
5 puan verdi
Bu gün sayfanızda güzel şiirlerinizden birini daha okudum anlamlı akıcı ve duygu yüklüydü beğeniyle okuduğum şiirin yazarını kutluyorum kalemin daim ilhamın bol olsun sayfanızda nice böyle güzel şiirler görmek dileğiyle selam ve sevgilerimle kalın sağlıcakla
Midayet Kara
Midayet Kara, @midayetkara
24.2.2021 16:11:29
5 puan verdi
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL