Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Kemal Yanık
Kemal Yanık

Sürsen

Yorum

Sürsen

( 3 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

451

Okunma

Sürsen

Dudaklarındaki uçurumu kapatmak mümkün de
Gölge düşmeden
Buz parçasından kanayan mehtap
Sıcak akrep
Ve tövbekar etten geriye kalan ahenk kaygılı

Beyaz görmemiş arzuya kurşun mu yetişir
Göz kapaklarına çöken mahreme sevdalı bir ok

Soru ne
Güneşi tanıyan kim
Kırk yüzyıl atmayan şafakta bir ışık bulsam
Sorgusuz bakar dururum da
Bir karanfil rengini sürsen gözlerine
Gökyüzünü içtim sanırım. .ky


PENCERE Sanat Edebiyat Dergisi Mart 1999

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Sürsen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sürsen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sürsen şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL