Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
TC Sami Arlan
TC Sami Arlan

Bu son olsun.

Yorum

Bu son olsun.

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

450

Okunma

Bu son olsun.

Bu son olsun.


Sana yazdığım son şiirim bu
Belki seni düşündüğüm
Son gece değil ama inanıyorum
Yakında o günlerde gelecek
Başından beri vermem gereken
Zor olan karar için
Sonunda kendimi ikna edebildim.

Çok uzun zaman oldu dönmeyeceksin belli,
Senin olmadığın bu soğuk kuyuda
Daha fazla kalmak
Zarar vermekten başka bir şey yapmıyor
O yüzden seni unutmaya karar verdim
İnan bana şu an.

"seni unutmaya karar verdim"

Yazmak bile benim için
Ölüm kadar kara ve tatlı
Neyi nasıl yapacağımı bilemiyorum
Bu karar beni bir karanlıktan başka
Bir karanlığa sürükledi..

Sana başka haberlerim de var
Sanırım yeni birinden hoşlanmaya başladım
Aslında biraz sana benziyor
Çok da önemli değil aslında çünkü
Sonsun, sana yazdığım
Bu şiirlerim de son.

Sami Arlan..

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bu son olsun. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu son olsun. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bu son olsun. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL