Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Kemal Yanık
Kemal Yanık

Yeter

Yorum

Yeter

( 3 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

375

Okunma

Yeter

Geldiler
Güzelliklerini rüzgarın koynuna bırakarak göründüler donuk gözlerde
Sen yoktun

Zaman acıyla beslendi
Mevsimlerin en çocuk düşlerinde akla gelen sendin

Küs müyüz
Sevişmelerin çıkar gelir de bir gün ay ışığına asılır
Yıldızlara yürürüz demiştik
Sözcükler bizim içindi

Durdu rüzgar
Dursun
Donsun artık yıldızlar sevişirken yeryüzünde
Küçük tanrıların oyunu
Yeter
Aşk kirlenmesin. .ky


SÖYLEM Sanat ve Edebiyat Dergisi Temmuz 1998

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Yeter Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yeter şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yeter şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
8.2.2021 20:33:27
5 puan verdi
okumuş olduğum duygu ve anlam dolu çok harika bir şiirdi dost bravo kutlar esenlikler dilerim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL