(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ben ağlarım Yüreğim ağlar Görenler ağlar Melekler ağlar
Nasıl dayanırım Yokluğuna Gelişin sevinç Gidişin hüzün
Seninle geçen Kısacıkmış zaman Ağlar ağlar Yanarım
KimseAğlamasın benim Ağladığım gibi. ........Yürekteki acı ve hüzün anlam bulmuş dizelerde. Okuyan yüreği titreten hüzün dolu dizelerin sahibini kutluyor, yarınlarında göz yaşlarının olmadığı mutluluklar diliyorum.
Değerli şairem kaleminden yine güzel bir eser okuttun bize iyi ki varsınız kaleminiz daim ilhamınız bol olsun nice güzel eserler yazmanız dileğiyle selam ve sevgilerimle kalın sağlıcakla
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.