Uyudum uyandım, kendime geldim. Baktım ki; Ben de, ben yok... Koştum sana geldim, sen de sen yok... Dışarı çıkıp baktım, her taraf bembeyaz sanki başka renk yok.
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Merhabalar Saygı değer Şairimiz. Şiir bir ülkenin gözü kulağı Şiir bir ülkenin sesi hissi ulağı Şiir bir ülkenin dere ırmak yalağı Şiire Şaire düşman olan kulun salağıdır. Yüreğinize sağlık Kaleminiz Kavi Gönlünüz abad olsun. ...................................................Selâm ve Duâ ile. Kültür Bakanlığı Karaman lı Halk Şairi Resul Civcik.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.