İnsanlar sizden, onları tenkit etmenizi isterler, fakat asıl istedikleri onları övmenizdir. w. somerset maugham
Fehmi Tazegül
Fehmi Tazegül

PERİŞAN.

Yorum

PERİŞAN.

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

487

Okunma

PERİŞAN.

PERİŞAN.


Sabrım artık sonuna gelmiş,
Yüreğim benim acıyı seçmiş.
Yıllarım günüm boşa geçmiş.
Ben perişanım yıllar perişan.


Gönlüm hep sabırla bekledi.
Bana hayatım dertler yükledi.
Kollarım benim boşa bekledi.
Şimdi çiçeksiz kollar perişan.


Canım yüzüm soldu sarardı.
Güllerim bana aşkla bakardı.
Kendime göre dünyam vardı.
Kalem tutmaz ellerim perişan.


Fehmi.
Kışı gönlüm yaz geldi sandı.
Benim kalbim sevgilere inandı.
Soğudu havalar çiçeğim soldu.
Güller perişan dallar perişan.

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Perişan. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Perişan. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
PERİŞAN. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL