Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
onursevik
onursevik

Gidenler Gidiyorum Demezler.

Yorum

Gidenler Gidiyorum Demezler.

( 2 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

726

Okunma

Gidenler Gidiyorum Demezler.

Gidenler gidiyorum demezler.
Sen sonradan duyarsın.
Taze bir umut beslediğin bir zaman da
İçin kanadığı vakit anlarsın.

Gidiyorum demez gidenler
Sen hala mevsim bahar sanırsın.
Bir dalga vurur gönül kıyısına
Bir çöp gibi sürüklendiğin de anlarsın.

Öyle bir kış gelir ki bir an
Parmakların uyuşur donar kalırsın.
Öyle bir acı, öyle bir hüzün vurur ki kapına
Mahalle kasabı etini parçalıyor gibi olunca anlarsın.

O vakit olur işte bu terkedilişler, öyle acı olur.
İçtiğin su da bile boğulmak derman olur.
Gidenler gidiyorum demezler.
Sen boğulduğunla kalırsın.!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gidenler gidiyorum demezler. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gidenler gidiyorum demezler. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gidenler Gidiyorum Demezler. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL