Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
evren ve ben
evren ve ben

AĞLAMA KÜÇÜĞÜM AĞLAMA 732

Yorum

AĞLAMA KÜÇÜĞÜM AĞLAMA 732

( 2 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

477

Okunma

AĞLAMA KÜÇÜĞÜM AĞLAMA 732

YAĞMURLU BİR GÜNDE
GÖK GÜRÜLDÜYOR
ÇAKIYOR ŞİMŞEKLER PEŞİ SIRA
HIÇKIRIKLARIN YAĞAN YAĞMURUN
SESİ İLE KARIŞIYOR
GÖZ YAŞLARIN DAMLA DAMLA
AKIYOR GÖZLERİNDEN
AĞLAMA KÜÇÜĞÜM AĞLAMA
BENİDE AĞLATMA
SENDE BENİM GİBİ
HÜSRANA UĞRADIN DEMEK
BENİM GİBİ SENDE DERTLİSİN DEMEK
SENDE BENDE ACI DOLU BİR ALEMİN İÇİNDEYİZ
BU ALEMİN İÇİNDE NE ARARSAN VAR
NE VEFASIZLAR NE ACIMASIZLAR
NE KALPSİZLER VAR BİLEMEZSİN
HAYATA VAFASIZLARA
ACIMASIZLARA KALPSİZLERE
DİRENMELİSİN BOYUN EĞMEMELİSİN HER BİRİNE
SENİ SENDEN BAŞKA HİÇKİMSE YIKAMAZ
YETERKİ KENDİNE OLAN İNANCINI KAYBETME
HİÇ KİMSE MAHLUP EDEMEZ SENİ BU HAYATIN İÇİNDE

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ağlama küçüğüm ağlama 732 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ağlama küçüğüm ağlama 732 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AĞLAMA KÜÇÜĞÜM AĞLAMA 732 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL