Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Hüseyin  TORUN
Hüseyin TORUN

BEN NİYE VARIM

Yorum

BEN NİYE VARIM

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

538

Okunma

BEN NİYE VARIM

BEN NİYE VARIM

Tut ki dilimde bitti şarkıların
Yada ardına iz olmuş yollarım
Peki sana sustuklarım!
Karşımda seni bulduklarım?
Tut ki aklımdan çıktı o bakışların
Yada sırma sırma saçların
Peki gözlerimdeki, hislerimdeki
O masum, meleksi duruşların!
Tut ki geçti bende aşkların
Yada o ölümsüz anıların
Peki bende bıraktığın yaraların
O anlamsız, can almaların
Tut ki senle bitti dualarım
Yada gitti senle inançlarım
Peki sensiz, ben niye varım...

Hüseyin TORUN

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ben niye varım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben niye varım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN NİYE VARIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL