Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
yalciner17
yalciner17

çaykovsky

Yorum

çaykovsky

( 3 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

3,7

Puan

350

Okunma

çaykovsky

Peter Ilıch Tchaikovsky...
Stepler anlaşılamaz...
1812 overture’ü,
Ardahan: Nazaran
batın...
Platolara nazaran,
Ardahan!
"Kutsal Yitik Mutlak"
Demkar olur insan
Çaykovsky dinlerken Ardahan’la!




Yalçıner Yılmaz
18-01-2021
Çanakkale

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

67% (2)

1.0

33% (1)

Çaykovsky Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çaykovsky şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
çaykovsky şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL